Start inschrijving schaatsseizoen 2017/2018

Op dit moment lopen de temperaturen weer op naar boven de 20 graden, maar toch starten we weer met het aanvragen van schaatsabonnementen voor seizoen 2017-2018. Op zaterdag 30 september opent de Uithof de 400 meter baan. Om alles op tijd af te kunnen ronden, dient de inschrijving uiterlijk 20 augustus binnen te zijn!

Bestellen clubkleding

Het nieuwe bestelformulier voor de clubkleding staat op de website. Kijk hier voor alle informatie over het bestellen van de kleding. Let op: de bestelling moet uiterlijk 10 juli binnen zijn!

Kennisgeving  Algemene Leden Vergadering

De ALV zal dit jaar gehouden worden in de Tinteltent op dinsdag 18 april
Aanvang 20.00 uur
Agenda, notulen ALV 2016 en jaarverslag 2016 zijn opvraagbaar bij het secretariaat.
Bij deze echter al een oproep. Na de ALV zullen Marleen Smeulers en Corrie Bennink terugtreden uit het Bestuur.
Door het afscheid van Corrie is o.a. de functie van secretaris vacant.
Voor één van de bestuursfuncties zal het Bestuur in de ALV een kandidaat voordragen.
Maar daarmee zijn we nog niet op volledige sterkte. Derhalve een dringende oproep voor nieuwe kandidaten voor het Bestuur van onze vereniging.
Zonder leden geen vereniging, maar ook zonder bestuur geen vereniging.

Wij ontvangen heel graag reacties.

Bestuur IJVP

Agenda ALV  IJVP 18-04-2017

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017

Op zaterdag 11 maart zijn de Clubkampioenschappen verreden.

Uitslagen CK 2017

INSCHRIJVING CLUBKAMPIOENSCHAPPEN GEOPEND

Op zaterdag 11 maart zijn de Clubkampioenschappen, uiteraard op het snelle ijs van De Uithof. Net als vorig jaar zal er ook een ploegenachtervolging verreden worden.

We hopen dat ook jij je inschrijft voor de ClubKampioenschappen 2017. Dat kan individueel voor de afstanden en/of voor de ploegenachtervolging. Het belooft weer een leuke avond te worden waarop je je kunt meten met je trainingsmaten (en anderen) en je vrienden kunt aanmoedigen.

Let op: het inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden! Lees het goed door en geef antwoord op alle vragen** dus ook over de tijd die je verwacht te rijden, je categorie, IBANnummer, etc.  Als het formulier niet volledig is ingevuld kun je niet worden opgenomen in de startlijst.

We hopen je formulier zo snel mogelijk te ontvangen!

Info en inschrijfformulier 2017