Fietsen voor IJVP op zondag 20 september

Op zondag 20 september vindt de jaarlijkse Rabo Sponsorfietstocht plaats. Dit is een leuk evenement waar je middels je deelname aan een leuke fietstocht ook nog wat geld kunt verdienen voor IJVP. Voor alle deelnemers die namens IJVP deelnemen aan de fietstocht van 30 kilometer of de wielrentocht van 60 kilometer krijgt IJVP respectievelijk EUR 10,- en EUR 20,- per deelnemer. 

 

Stempelkaart en routebeschrijving

IJVP start bij De Viergang, Pijnacker. De vertrektijd is tussen 11.30 - 12.00. Deelnemers aan de wielrenroute kunnen starten tussen 10.00 – 11.00 uur. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een routebeschrijving. Iedere deelnemer haalt persoonlijk de stempelkaart op bij de start en laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zondag 20 september is ingeleverd, geeft recht op een vergoeding voor IJVP. Wilt u meer weten over de spelregels? Klik dan hier.

Startnummer

Onze vereniging heeft startnummer 71. Dit startnummer vullen de deelnemers in op de stempelkaart. Bij alle stempelposten zijn lijsten met startnummers aanwezig voor het geval je het nummer niet meer weet.

Route

De route is ook dit jaar weer met veel zorg uitgezet door Toerclub Pijnacker. Deze voert u langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Toerclub Pijnacker zorgt er ook voor dat alle routes met pijlen op de grond worden aangegeven. Zo weet je zeker dat je de juiste route rijdt.

Fietsers met een wielrenfiets worden dringend verzocht de speciale wielrenroute te rijden. Dit om gevaarlijke situaties op de andere routes te voorkomen.

Veiligheid

Wij willen de Rabobank Sponsorfietstocht graag zonder ongelukken laten verlopen. Wees dus voorzichtig en voorkom onveilige situaties. Lees daarom de veiligheidsregels op de website nog eens goed door. Fietst u met een grote groep? Laat dan bijvoorbeeld de eerste en de laatste deelnemer een reflecterend veiligheidshesje dragen.

Acties

Dit jaar vindt de Sponsorfietstocht voor het vijfde jaar plaats. Reden voor een feestje. Om deze editie een speciaal tintje te geven heeft de fietstocht dit jaar een thema: “Ik hou van Holland”. Op de startlocaties vinden er diverse activiteiten plaats die aansluiten bij dit thema. Ook de wedstrijden, verkleed-actie, twitter-actie en fiets-versier-actie, staan in het teken van “Ik hou van Holland”. Kijk op de website voor meer informatie over de wedstrijden.

Opruimactie

We zoeken mensen die na afloop van de Sponsorfietstocht de rommel langs de route willen opruimen. Beloning: 100 euro voor uw vereniging! Lees meer over de opruimactie.

“Ontdek de Kleihoogt”

Als coöperatieve Rabobank staan wij middenin de samenleving. Daarom willen wij u tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht laten kennismaken met De Kleihoogt. De Kleihoogt is een authentiek stukje Berkel en Rodenrijs waar ondernemende eigentijdse bedrijven en particulieren aan gevestigd zijn. Een unieke combinatie, die ze graag delen. Op zondag 20 september kan iedereen, jong en oud, die nieuwsgierig is op ontdekkingsreis over de Kleihoogt. De route van 30 km van De Viergang naar ATV Berkenrode en de route van 60 km gaan over de Kleihoogt. Stap even af en ontdek de Kleihoogt. Kijk op www.kleihoogt.nl voor meer informatie.

Foto’s

Tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht worden foto's gemaakt. Rabobank Zuid-Holland Midden houdt zich het recht voor om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder voorafgaande en/of schriftelijke toestemming van de gefotografeerde.

Alle foto’s zijn vanaf 21 september te bekijken op de website van de sponsorfietstocht.