INSCHRIJVING CLUBKAMPIOENSCHAPPEN GEOPEND

Op zaterdag 11 maart zijn de Clubkampioenschappen, uiteraard op het snelle ijs van De Uithof. Net als vorig jaar zal er ook een ploegenachtervolging verreden worden.

We hopen dat ook jij je inschrijft voor de ClubKampioenschappen 2017. Dat kan individueel voor de afstanden en/of voor de ploegenachtervolging. Het belooft weer een leuke avond te worden waarop je je kunt meten met je trainingsmaten (en anderen) en je vrienden kunt aanmoedigen.

Let op: het inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden! Lees het goed door en geef antwoord op alle vragen** dus ook over de tijd die je verwacht te rijden, je categorie, IBANnummer, etc.  Als het formulier niet volledig is ingevuld kun je niet worden opgenomen in de startlijst.

We hopen je formulier zo snel mogelijk te ontvangen!

Info en inschrijfformulier 2017