Clubkampioenschappen 2018/2019

De datum van de clubkampioenschappen is bekend! Zaterdag 2 maart worden de jaarlijkse IJVP clubkampioenschappen georganiseerd. Zet deze avond alvast in je agenda, begin met de voorbereidingen en spreek nu alvast met je medeschaatsers af dat jullie elkaar tot grootse prestaties gaan aanzetten.

Informatie over de inschrijving volgt binnenkort.

Trainingskamp 2018 – Ireen Wüstbaan Tilburg

Over DVIJC, DKIJV en IJVP wedstrijdrijders, corveerooster, chocolademelk, klimmen, trainers, dieetwensen, focussen, pubquiz, intensieve trainingen en plezier.
Op donderdag 27 december stonden 25 schaatsers in Delft te wachten om op trainingskamp te gaan naar Tilburg. 4 begeleiders en 4 trainers gingen mee. In Tilburg voegden nog twee rijders zich bij de groep. Zij kwamen rechtstreeks van hun vakantiebestemming. De, in totaal 5, trainingen vonden plaats op de Ireen Wüstbaan in Tilburg. Het kamphuis de Klokkenweide bevond zich in Loon op Zand.

Over trainen, agressief starten en vooral focussen!

Inschrijving seizoen 2018 / 2019 gestart

De vakanties zijn voor de meesten van jullie nog niet begonnen, maar toch starten we weer met het aanvragen van schaatsabonnementen voor seizoen 2018-2019. Op zaterdag 29 september opent de Uithof weer haar 400 meterbaan.

De inschrijvingen voor het langebaanschaatsen zullen we op dezelfde manier gaan organiseren als vorig jaar. Dit betekent dat er een online formulier beschikbaar is waarop u kunt aangeven voor welke verschillende categorieën u zich wilt opgeven. Het formulier geeft daarbij ook gelijk aan wat het effect op de kosten voor de verschillende opties zijn.

Nominatie aanmoedigingsprijs

Tijdens de seizoensafsluiting a.s. zaterdag 7 april 20:00 uur in de Tinteltent wordt traditioneel ook de Aanmoedigingsprijs voor de jeugd bekend gemaakt en uitgereikt.

Onze trainers hebben overlegd en komen met de volgende nominaties

Uitslagen Clubkampioenschappen

Wat is er weer hard gestreden tijdens het ClubKampioenschap! Voor heel veel jonge deelnemers was het een eerste wedstrijdervaring. Spannend, want hoe gaat dat nou allemaal aan de start en hoe ver is het eigenlijk enne.....? Maar zodra het startschot ging was er nog maar 1 ding belangrijk: zo hard mogelijk rijden!
Ook voor de deelnemers met meer wedstrijdervaring was het spannend: je doet je best en wilt ontzettend graag sneller rijden dan...... je trainingsmaatjes/broer/aartsrivaal/je zelf ooit was. Met andere woorden: iedereen leverde een prestatie op zich.