Nominatie aanmoedigingsprijs

Tijdens de seizoensafsluiting a.s. zaterdag 7 april 20:00 uur in de Tinteltent wordt traditioneel ook de Aanmoedigingsprijs voor de jeugd bekend gemaakt en uitgereikt.

Onze trainers hebben overlegd en komen met de volgende nominaties

Uitslagen Clubkampioenschappen

Wat is er weer hard gestreden tijdens het ClubKampioenschap! Voor heel veel jonge deelnemers was het een eerste wedstrijdervaring. Spannend, want hoe gaat dat nou allemaal aan de start en hoe ver is het eigenlijk enne.....? Maar zodra het startschot ging was er nog maar 1 ding belangrijk: zo hard mogelijk rijden!
Ook voor de deelnemers met meer wedstrijdervaring was het spannend: je doet je best en wilt ontzettend graag sneller rijden dan...... je trainingsmaatjes/broer/aartsrivaal/je zelf ooit was. Met andere woorden: iedereen leverde een prestatie op zich.

Inschrijving CK van start

Op zaterdag 3 maart wordt er weer gestreden om het Clubkampioenschap van onze vereniging. Dat kan individueel voor de afstanden en/of voor de ploegenachtervolging. Het belooft weer een leuke avond te worden waarop je je kunt meten met je trainingsmaten (en anderen) en je vrienden kunt aanmoedigen. Aanvang van de clubkampioenschappen is om 20:00 uur met de wedstrijden voor de G-schaatsers en pupillen. Zij zijn klaar rond 21:00 uur. Daarna zullen de andere afstanden gereden worden.

Trainingskamp Tilburg IJVP – DVIJC – DKIJV (en een gast van Rotterdam)

Van donderdag 27 t/m zaterdag 30 december stond er weer een trainingskamp op het programma voor alle wedstrijdrijders van DVIJC, IJVP en DKIJV vanaf de pupillen A en alle junioren. 26 deelnemers die om half 8 klaar stonden voor vertrek naar de ijsbaan in Tilburg. Om 9.00 uur gaat de Ireen Wüstbaan open en dan is het nog lekker rustig. Dat klopt ook. Het is ijskoud op de baan. Voor de rijders oké maar voor de begeleiders is dat minder. De horeca gaat pas om 10.30 uur open. En wij lusten echt wel een bakkie koffie.

Clubrecords bijgewerkt

We kunnen weer terugkijken op zeer geslaagd schaatsseizoen. Op alle niveaus is weer een groot aantal wedstrijden gereden. Onze toppers hebben daarbij weer een behoorlijk aantal nieuwe clubrecords in de boeken weten te zetten. Inge Mostert, Jutta Leerdam en Niels Overvoorde hebben meerdere keren clubrecords op verschillende afstanden weten te verbeteren. Ten opzichte van het einde van vorig seizoen staan er maar liefst 14 nieuwe clubrecords geregistreerd! Kijk hier voor het volledige overzicht.