Inschrijving seizoen 2019 / 2020 gestart

Op 5 oktober opent de Uithof weer zijn deuren voor de schaatsers. Ik denk dat de meesten van jullie daar op dit moment nog niet mee bezig zullen zijn, maar om de inschrijvingen tijdig te kunnen verwerken zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Het inschrijven is vanaf vandaag weer begonnen. Dit doen we op dezelfde manier als u de afgelopen drie jaar van ons gewend bent: via het digitale inschrijfformulier

Startlijst CK 2019

Het is zover! De clubkampioenschappen waarop je kunt laten zien waar je de hele winter al voor traint. Hieronder vind je een link naar de voorlopige startlijst. De startlijst is een CONCEPT, kijk dus zaterdagavond op de baan nog even goed.

Clubkampioenschappen 2018/2019

De datum van de clubkampioenschappen is bekend! Zaterdag 2 maart worden de jaarlijkse IJVP clubkampioenschappen georganiseerd.

Aanvang van de clubkampioenschappen is om 20:00 uur met de wedstrijden voor de G-schaatsers en pupillen. Zij zijn klaar rond 21:00 uur. Daarna zullen de andere afstanden gereden worden.

Het inschrijftermijn loopt tot 20 februari, maar hoe eerder je je aanmeld hoe makkelijker dat voor ons maakt.

In het bijbehorende inschrijfformulier vind je verdere informatie. Deelnemers wordt gevraagd dit zo volledig mogelijk in te vullen.

Trainingskamp 2018 – Ireen Wüstbaan Tilburg

Over DVIJC, DKIJV en IJVP wedstrijdrijders, corveerooster, chocolademelk, klimmen, trainers, dieetwensen, focussen, pubquiz, intensieve trainingen en plezier.
Op donderdag 27 december stonden 25 schaatsers in Delft te wachten om op trainingskamp te gaan naar Tilburg. 4 begeleiders en 4 trainers gingen mee. In Tilburg voegden nog twee rijders zich bij de groep. Zij kwamen rechtstreeks van hun vakantiebestemming. De, in totaal 5, trainingen vonden plaats op de Ireen Wüstbaan in Tilburg. Het kamphuis de Klokkenweide bevond zich in Loon op Zand.

Over trainen, agressief starten en vooral focussen!