Startlijst CK 2019

Het is zover! De clubkampioenschappen waarop je kunt laten zien waar je de hele winter al voor traint. Hieronder vind je een link naar de voorlopige startlijst. De startlijst is een CONCEPT, kijk dus zaterdagavond op de baan nog even goed.

Clubkampioenschappen 2018/2019

De datum van de clubkampioenschappen is bekend! Zaterdag 2 maart worden de jaarlijkse IJVP clubkampioenschappen georganiseerd.

Aanvang van de clubkampioenschappen is om 20:00 uur met de wedstrijden voor de G-schaatsers en pupillen. Zij zijn klaar rond 21:00 uur. Daarna zullen de andere afstanden gereden worden.

Het inschrijftermijn loopt tot 20 februari, maar hoe eerder je je aanmeld hoe makkelijker dat voor ons maakt.

In het bijbehorende inschrijfformulier vind je verdere informatie. Deelnemers wordt gevraagd dit zo volledig mogelijk in te vullen.

Trainingskamp 2018 – Ireen Wüstbaan Tilburg

Over DVIJC, DKIJV en IJVP wedstrijdrijders, corveerooster, chocolademelk, klimmen, trainers, dieetwensen, focussen, pubquiz, intensieve trainingen en plezier.
Op donderdag 27 december stonden 25 schaatsers in Delft te wachten om op trainingskamp te gaan naar Tilburg. 4 begeleiders en 4 trainers gingen mee. In Tilburg voegden nog twee rijders zich bij de groep. Zij kwamen rechtstreeks van hun vakantiebestemming. De, in totaal 5, trainingen vonden plaats op de Ireen Wüstbaan in Tilburg. Het kamphuis de Klokkenweide bevond zich in Loon op Zand.

Over trainen, agressief starten en vooral focussen!

Inschrijving seizoen 2018 / 2019 gestart

De vakanties zijn voor de meesten van jullie nog niet begonnen, maar toch starten we weer met het aanvragen van schaatsabonnementen voor seizoen 2018-2019. Op zaterdag 29 september opent de Uithof weer haar 400 meterbaan.

De inschrijvingen voor het langebaanschaatsen zullen we op dezelfde manier gaan organiseren als vorig jaar. Dit betekent dat er een online formulier beschikbaar is waarop u kunt aangeven voor welke verschillende categorieën u zich wilt opgeven. Het formulier geeft daarbij ook gelijk aan wat het effect op de kosten voor de verschillende opties zijn.