14 November: De nacht van Lansingerland op Silverdome

De Schaatsvereniging Lansingerland bestaat 40 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er op 14/15 november een unieke schaatsnacht georganiseerd in de Silverdome in Zoetermeer waaraan iedere schaatsliefhebber, jong en oud, uit onze regio aan mee kan doen: de "Nacht van Lansingerland".

Met zoveel mogelijk schaatsliefhebbers wil men er een spetterend evenement van maken. 

Meer informatie, ook over inschrijven en deelnemen, krijg je via de bijgevoegde link

SCHAATSVERENIGING LANSINGERLAND

De Nacht van Lansingerland 14/15 november 23.00 – 3.00 uur

Ter ere van ons 40 jarig bestaan organiseert Schaatsvereniging Lansingerland in de nacht van 14 op 15 november a.s. de Nacht van Lansingerland bij Silverdome in Zoetermeer. Wij schaatsen dan van 23.00 u tot 03.00 u om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel: de Monique Velzeboer Foundation / Liliane Fonds (http://www.moniquevelzeboerfoundation.nl).

Muziek, vertier, koek & zopie en een warm schaatscafé staan garant voor een gezellige sportieve schaatsnacht voor zowel schaatsers als toeschouwers. Deelname aan dit bijzondere evenement staat open voor iedereen die zich redelijk tot goed op de schaats kan voortbewegen. Schrijf snel in (vol is vol!) en doe mee, of kom aanmoedigen! Gezamenlijk maken we er een mooi feest van.

De Nacht van Lansingerland vindt plaats van zaterdag 14 november 23.00 uur tot zondag 15 november 03.00 uur in Silverdome te Zoetermeer. De officiële start om 23.00 uur wordt verricht door olympisch shorttrack kampioen en fotograaf Monique Velzeboer namens haar Foundation.

Uiteraard gaan we niet alleen in deze nachtelijke uren ‘standaard’ rondjes schaatsen. We hebben een afwisselend programma met o.a het “het foute kwartiertje”, de “Saturday Night Skate” (graag een zaklamp, fietslampje of hoofdlamp o.i.d. meenemen) en een marathon competitie.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door dj Qmode en er is live muziek van onze huisband Below Zero tijdens de dweilpauzes. Er wordt een gezellig (alcoholvrij) schaatscafé ingericht om even op te warmen en er is uiteraard koek & zopie, ook bij de baan. We sluiten om 03.00 uur af met een warme snack.
De koek & zopie is verkrijgbaar tegen aangepaste prijzen, maar iedere deelnemer krijgt een aantal gratis bonnen ter beschikking.

Silverdome is gedurende de nacht vrij toegankelijk voor toeschouwers om de nacht mee te vieren en de schaatsers aan te moedigen.

Zoals gezegd zamelen we tijdens de Nacht van Lansingerland geld in voor de Monique Velzeboer Foundation / Liliane Fonds. Alle deelnemers en bezoekers wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage te doneren. Dit kan een bedrag per geschaatste ronde zijn, maar ook een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is mogelijk. Er zijn geen regels voor de hoogte van het sponsoring bedrag. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, maar uiteraard zouden we graag zoveel mogelijk geld inzamelen.

Indien je je aantal geschaatste rondjes wilt registreren, dan verzoeken we je om, voor zover mogelijk, een eigen ronde teller te regelen waarmee de geschaatste rondjes geregistreerd kunnen worden. Beschikbaarheid kan aangegeven worden op het inschrijfformulier. De vereniging heeft daarnaast een beperkt aantal tellers beschikbaar.

Je kunt je inschrijven via het volgende formulier: http://goo.gl/forms/A7JUq0S0KS Bezoek en like ook onze facebookpagina:www.facebook.com/denachtvanlansingerland

Volg dit evenement op onze site: www.schaatsvereniginglansingerland.nl Deadline voor inschrijving is zondag 8 november a.s.

Wij hopen jullie dan te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Nicolette Brinkers, Maurice v.d. Knaap, Sander Grootoonk, Manon Spruit en Carola Kleijweg