Uitslagen Clubkampioenschappen

Wat is er weer hard gestreden tijdens het ClubKampioenschap! Voor heel veel jonge deelnemers was het een eerste wedstrijdervaring. Spannend, want hoe gaat dat nou allemaal aan de start en hoe ver is het eigenlijk enne.....? Maar zodra het startschot ging was er nog maar 1 ding belangrijk: zo hard mogelijk rijden!
Ook voor de deelnemers met meer wedstrijdervaring was het spannend: je doet je best en wilt ontzettend graag sneller rijden dan...... je trainingsmaatjes/broer/aartsrivaal/je zelf ooit was. Met andere woorden: iedereen leverde een prestatie op zich.

Als afsluiting was er een Team Pursuit (ploegenachtervolging). Met 4 ploegen geen grote bezetting, maar de 12 rijders die wél aan de start kwamen leverden een fantastische prestatie en een mooie strijd.

De prijsuitreiking voor de Specials is direct op de ijsbaan gedaan, voor de jeugdschaatsers zal de prijsuitreiking op de pannenkoekenmiddag, 7 april zijn, nadat ze een landtraining hebben afgewerkt.

Voor de overige deelnemers is de prijsuitreiking op 7 april later in de middag of avond, de tijd wordt nog via de nieuwsbrief bekend gemaakt. Op deze avond zullen alle winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën in het zonnetje worden gezet. Zorg er dus voor dat je er bij bent!

Alle gereden tijden vind je hier