IJVP'ers massaal naar Flevo-On-Ice

Dit jaar is voor de IJsvereniging een feestelijk jaar, want de vereniging bestaat 125 jaar. In het kader van de jubileumactiviteiten werd er afgelopen zaterdag door bijna 150 leden, jong en oud, met 3 bussen afgereisd naar de Flevopolder om een dagje natuurijsschaatsen te ervaren. Vooral voor de jongste jeugdleden, er waren er maar liefst 57 aanwezig, was dit een eerste kennismaking met buiten schaatsen. De baan van Flevo-on-ice is bijna 3 kilometer lang, en bevindt zich in een mooi polderlandschap.

Mede vanwege het prima winterweer, de vlekkeloze organisatie en dankzij de sponsoren Th. v/d Helm Sanitair en Tegels en van Schie Kassenbouw, die het vervoer naar Flevoland mogelijk maakten, verliep het bezoek aan de natuurijsbaan als een groot hoogtepunt. Waarbij het schaatsen afgesloten werd met een gezamenlijke oerhollandse stamppotmaaltijd.

Op vrijdag 14 februari staat de volgende jubileumactiviteit gepland, een feestavond in het Parochiehuis voor iedereen die ooit lid is geweest van onze jarige vereniging. Ben je zelf oud-lid van onze vereniging, of ken je oud-leden, geef dan een emailadres door aan ons secretariaat waarnaar wij de uitnodiging voor de feestavond kunnen versturen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..