Inschrijving IJVP seizoen 2022-2023

(loopt tot 20 augustus 2022 !!!)

De Baancommissaris van het Gewest heeft besloten dat op zaterdag 1 oktober 2022 de Uithof zijn deuren opent voor ons schaatsers. Hierbij willen we daarom iedereen uitnodigen om zich weer in te schrijven voor het komende schaatsseizoen.

Uitslagen Clubkampioenschappen 2022

Er is weer fel gestreden tijdens het ClubKampioenschap!

Na het startschot ging het nog maar om één ding : zo snel mogelijk naar de finish!
Natuurlijk wil je sneller zijn dan je trainingsmaatjes, je broer of zus. Uiteindelijk leverde iedereen een prestatie op zich.

Ter afsluiting was er de ploegenachtervolging. Met 6 ploegen een aardige bezetting, het leverde i.i.g. een mooie strijd.

Hier vind je de totale uitslag van alle categorieën terug.
De prijzen voor de klassementen zullen worden uitgereikt op zondag 10 april. We hopen natuurlijk op een grote opkomst, zodat alle winnaars een mooi podium krijgen!

Medailles op 17 en 19 februari

Onze IJVP-ers hebben weer huis gehouden op de ijsbaan in Peking en bij de marathon voor het Zuid-Hollands Kampioenschap (ZHK)

Er zijn maar liefst 5 medailles behaald.

Inschrijving nieuwe schaatsseizoen

Beste leden van IJVP,

Goed nieuws !!! Op zaterdag 2 oktober opent de Uithof weer zijn deuren voor schaatsers. Dat betekent dat we met deze mail iedereen weer willen uitnodigen om zich in te schrijven voor het komende schaatsseizoen. Daar waar we vorig seizoen nog moesten uitgaan van allerlei Covid-scenario's heeft de Uithof voor het komende seizoen aangegeven dat we vooralsnog uitgaan van een regulier seizoen. Mochten er omstandigheden voordoen die we nu nog niet kunnen voorzien dan informeren we jullie z.s.m. hierover.

Inschrijving seizoen 2019 / 2020 gestart

Op 5 oktober opent de Uithof weer zijn deuren voor de schaatsers. Ik denk dat de meesten van jullie daar op dit moment nog niet mee bezig zullen zijn, maar om de inschrijvingen tijdig te kunnen verwerken zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Het inschrijven is vanaf vandaag weer begonnen. Dit doen we op dezelfde manier als u de afgelopen drie jaar van ons gewend bent: via het digitale inschrijfformulier